Steun Projectkoor Brabant 


De ambities van Projectkoor Brabant zijn groot. Wij durven uitdagingen aan te gaan en werken daarbij continu aan de kwaliteit. Door Projectkoor Brabant financieel te steunen help je ons de ambities waar te maken en de kwaliteit hoog te houden. Er zijn verschillende mogelijkheden. 

Vriend
Je kunt je als als Vriend bij Projectkoor Brabant aansluiten. Als Vriend van Projectkoor Brabant wordt je actief op de hoogte gehouden van aankomende activiteiten en uitvoeringen en krijg je voorrang en korting op toegangskaarten voor concerten. Wil je Projectkoor Brabant blijven volgen en van de voordelen genieten, dan kun je je voor een minimumbijdrage van € 50,00 per kalenderjaar als Vriend van Projectkoor Brabant aanmelden. Dat kan met een e-mail naar projectkoorbrabant@gmail.com. 

Sponsor
Ontvangen wij een structurele sponsorbijdrage van jou, dan zetten we het logo van en een link naar jouw bedrijf op onze website en ontvang je een gratis toegangsbewijs voor een uitvoering.  


Adverteren
Wil je adverteren in een programmaboekje?

  • Voor € 50,00 wordt de naam van je bedrijf of stichting in het boekje vermeld. 
  • Voor € 100,00 krijg je ruimte voor een advertentie / logo van een halve pagina A5. 
  • Voor € 250,00 krijg je ruimte voor een advertentie / logo van een hele pagina A5.
  • Voor € 500,00  komt je advertentie of logo in full colour op de achterkant van het programmaboekje. 

Bovendien ontvang je een gratis toegangsbewijs voor een uitvoering. 

 

Speciale aanbieding!
Wij bieden u de mogelijkheid om de uitvoeringen van de Matthäus Passion en de Johannes Passion gecombineerd te sponsoren. Voor sponsoring van de twee uitvoeringen geldt 5% korting: 

  • voor € 95,00 wordt de naam van uw bedrijf vermeld in het programmaboekje;
  • voor € 190,00 krijgt u ruimte voor een advertentie of logo van een halve pagina A5;
  • voor € 475,00 krijgt u ruime voor een advertentie of logo van een hele pagina A5;
  • voor € 950,00 ben u hoofdsponsor en krijgt u ruimte voor een advertentie op de achterkant van het programmaboekje.

Is je interesse gewekt en wil je sponsoren of adverteren in een programmaboekje? Voor vragen over sponsoring of advertentiemogelijkheden kun je contact met ons opnemen.  

 

Projectkoor Brabant inhuren
Projectkoor Brabant kan voor een evenement van jouw organisatie een volledig concert verzorgen. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.